top of page

BLOG, vagy amit akartok

Üdvözlünk blogunkon, ahol bevezetünk a tengeri hajózás világába. Fedezd fel velünk az MSC hajóutak izgalmas ajánlatait és tanulj meg mindent a tökéletes tengeri utazás tervezéséről. Akár újonc vagy a hajózásban, akár tapasztalt tengerjáró, nálunk mindenki talál valami érdekeset. Ismerd meg a legnépszerűbb útvonalakat, élvezd ki a csoportos utazások adta lehetőségeket, és meríts inspirációt közösségünkben. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a tengeri kalandok végtelen kékjét.

  • Szerző képemklsmt

SZÓRAKOZÁS MINDENHOL - AZ MSC CRUISES IZGALMAS ÚJDONSÁGOKAT MUTAT BE CSALÁDOKNAK IDÉN NYÁRON



Új Programok és Szolgáltatások

Idén nyáron az MSC Cruises fedélzetén utazó családok még több tevékenység és szolgáltatás közül választhatnak. A kibővített gyerekklubok nyitvatartási idejétől kezdve több családi vetélkedőig, babaszolgáltatásokig és még sok másig számos újdonság várja a vendégeket.


Kibővített Szolgáltatások Babáknak

Az MSC Cruises először kínál speciális babaápolási szolgáltatást már hat hónapos kortól. Korábban csak egyéves kortól vették igénybe ezeket a szolgáltatásokat. Az új lehetőség révén a szülők nyugodtan élvezhetik a hajó nyújtotta kényelmet, tudva, hogy gyermekeik szakképzett személyzet gondoskodása alatt állnak. A szolgáltatások a Chicco®-val, az MSC Cruises hosszú távú partnerével együttműködve kerülnek nyújtásra, biztosítva, hogy a hajón dolgozó ifjúsági személyzet minden szükségletet kielégíthessen a hat hónapos és két éves kor közötti babák számára.


Doremiland Nyitott Ház és Party

Azok a szülők, akik továbbra is minőségi időt szeretnének eltölteni gyermekeikkel a gyerekklubban, most lehetőséget kapnak erre. Minden nap egy időszakot különítenek el, amikor a Doremiland összes területe nyitva áll. Emellett egyszer a hajóút során egy nagy családi partit is rendeznek, ahol a szülők és gyerekek együtt játszhatnak.


Új MSC Családi Vetélkedők

A családok körében a legnépszerűbb tevékenységek közé tartoznak az MSC saját vagy márkás vetélkedői, ahol minden gyermek főszereplő, de kihívhatják szüleiket is. A MasterChef at Sea Juniors, a Break the Wall és az MSC Dance Crew sikere után két új családi vetélkedő is elérhetővé vált: a „World Quest”, egy földrajzi kvízjáték, és a „Caravaggio”, egy művészeti kémjáték show.


Kibővített Klubórák Tizenéveseknek

A 12-17 éves fiatal vendégek számára kibővítették a klub nyitvatartási idejét, biztosítva, hogy még több szórakozásban legyen részük a hajóúton. A tengeri napokon 10:00-13:00 és 15:00-24:00 között, a kikötői napokon pedig 15:00-24:00 között várják őket.


Guinness Világrekord Tevékenységek

A sikeres Guinness Világrekord tevékenységek után, amelyeket kiválasztott hajókon próbáltak ki, a programot most több hajóra is kiterjesztik. A családoknak lehetőségük lesz nyereményeket nyerni az ultimátus családi rekorddöntő kvízjátékban. Elérhető hajókon: MSC World Europa, MSC Euribia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa és MSC Grandiosa.


Új MSC Foundation Nap

A családok mostantól minden nap részt vehetnek exkluzív gyermekprogramokon, amelyeket az MSC Foundation és hosszú távú partnerei közreműködésével valósítanak meg, hogy többet tudjanak meg a tengeri megőrzési kezdeményezésekről. Ez magában foglal egy órát naponta, amely környezeti témáknak szentelnek, ahol a gyerekek tanulhatnak, alkothatnak és kifejezhetik magukat érdeklődési körük szerint.


Szakértői Vélemények

Steve Leatham, az MSC Cruises szórakoztatásért felelős globális vezetője elmondta: „A család áll üzleti tevékenységünk középpontjában. Szeretünk felejthetetlen emlékeket és nyaralásokat teremteni mindenki számára, különösen a családoknak. Ezért kínálunk büszkén flottaszintű családi szórakoztató programot és tevékenységeket, amelyek rezonálnak értékes vendégeinkkel. Három fiú apjaként első kézből tudom, milyen hihetetlen munkát végez az ifjúsági csapatunk a fedélzeten, nemcsak a gyerekek és családok szórakoztatásában, hanem olyan pillanatok teremtésében is, amelyeket sehol máshol nem lehet megismételni.”


Matteo Mancini, az MSC Cruises gyerek szórakoztatásért felelős vállalati vezetője hozzátette: „Évente több mint 600 000 gyereket és tinédzsert látunk vendégül flottánk fedélzetén, és szeretnénk biztosítani, hogy mindannyian a legjobb élményekkel szálljanak partra. Ezért olyan fontos számunkra, hogy folyamatosan figyeljük visszajelzéseiket és kövessük a szórakoztatási trendeket. A zene, vetélkedők, digitális innováció és képzett ifjúsági személyzet azok az alapok, amelyeket valóra váltottunk.”


Népszerű Kedvencek Visszatérése

LEGO® Élmény a Fedélzeten

Egy dedikált program, amelyet minden gyermek élvezhet. A fedélzeten található LEGO kockákkal és játékokkal a gyerekek kifejezhetik kreativitásukat, amikor és ahol csak szeretnék. A LEGO Élmény a Fedélzeten program végén minden gyermek diplomát kap, amely igazolja, hogy Junior LEGO® Master Builder lett.


Break the Wall

Egy új eredeti vetélkedő az egész család számára, amely minden fiatal vendéget szórakoztat a fedélzeten. Mindenki egy hatalmas technológiai fal előtt áll, amely meghatározza, hogy milyen meglepetés teszteket kell teljesíteni a színpadon, a közönségből álló zsűri előtt. Készülj fel: a fal bármit megtehet.


Cabin 12006 - A Titkos Játék

Az MSC eredeti Cabin 12006 webes sorozata által inspirált váratlan vetélkedő visszatér. Egy magával ragadó élmény zene, videók, TikTok kihívások, memóriajátékok és tánc pillanatok kíséretében, az Ocean Cay soha el nem árult rejtélyei körül. Bármi megtörténhet a titkos játék során. A Cabin 12006 a „Cabin 12006 élmény” része, amely 7 különböző élő szórakoztató pillanatból áll, beleértve a vetélkedőt és egy casting sessiont előadásokkal. A webes sorozat, amely több mint 4 millió megtekintést és 2 millió interakciót ért el az interneten, a Viacom, a Nickelodeon gyerekcsatorna mögött álló médiacsoporttal együttműködve készült, hogy eredeti, autentikus és magas színvonalú webes tartalmat fejlesszenek a gyerekek számára.


Doremiland - A Dokumentumfilm

Minden kabinban, ahol gyerekek és tinédzserek tartózkodnak, egy exkluzív utazási beszélgetést sugároznak dokumentumfilm formájában, amely a szülőket és tinédzsereket elmeríti a hajóúton rájuk váró szolgáltatások és tevékenységek világába. Ez egy szenzációs kulisszák mögötti pillantás a gyerekek és tinik számára nyújtott MSC családi termékekre, amelyek 6 nemzetközi díjat nyertek el.


MSC Dance Crew

A Fremantle-lel, az olyan világszerte sikeres TV tehetségkutató show-k produkciós cégével, mint az Idols, az X Factor és a Got Talent sorozatok, együttműködve kifejlesztett új versenyélmény, amelyben 10-17 éves csapatok mérkőznek meg a „Dance Crew of the Year” címért.


MasterChef at Sea Juniors

A 5-12 éves gyerekek számára nyitott program, amely a rendkívül népszerű és világszerte elismert MasterChef show-t kelti életre a fedélzeten színpadi főzőverseny formájában. Az egész család számára garantáltan szórakoztató tevékenység, amely egyúttal inspirálja a gyerekeket, hogy érdeklődjenek a főzés iránt és ösztönözzék az egészséges táplálkozást. A recepteket friss és egészséges összetevőkre alapozva készítették el, hogy a gyerekek hasznos technikákat gyakorolhassanak, amelyek segítik a kreativitásuk kibontakozását a konyhában.


További Információk az MSC Cruises Gyerek- és Családi Létesítményeiről

Az MSC Cruises minden hajóján, akár a Földközi-tenger kristálytiszta vizein, akár az elbűvölő Észak-Európában hajóznak, öt dedikált gyerekklub várja a családokat, amelyek különböző korosztályok számára nyújtanak ingyenes programokat:


Csecsemők és totyogók számára: Baby Club Chicco (6 hónapos - 2 éves korig), szakképzett személyzet gondozásában

Miniclub Lego (3-6 éveseknek)

Juniors Club Lego (7-11 éveseknek)

Young Club (12-14 éveseknek)

Teens Club (15-17 éveseknek)

A gyerekek ingyenes ebédet és vacsorát élvezhetnek a gyerekprogram részeként, biztosítva a szülők nyugalmát, miközben felfedezik a hajót vagy pihennek a napsütésben.


Az MSC Cruises idén nyáron is várja a családokat, hogy együtt élvezzék az új és izgalmas programokat, szolgáltatásokat és felejthetetlen élményeket!

76 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 14-21.
Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 14-22.
Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 15-23.
Helló ŐSZ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 15-24.

Helló LISSZABON! MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. szeptember 20. - október 1.

Helló JAPÁN! NCL Spirit csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 13-27.

Helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 24. - december 2.

Helló KARIB! MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 29. - december 8.

Helló 2025!

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 10-18.

Nagyon KARIB! MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 10-19.

Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 25. - február 2.

Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. február 22. - március 2.

Helló TUNÉZIA! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. március 30. - április 7.

Helló PORTUGÁLIA! MSC Musica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. április 25. - május 6.

Történelmi kikötők és Balti szépségek felfedezése MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. április 30. - május 11.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 3-10.

Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 3-11.

Helló TUNÉZIA! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 3-11.

Helló TAVASZ! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 9-17.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 11-18.

Helló TAVASZ! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 16-24.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 17-26.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 17-24.

Nagyon ÉSZAK! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az Északi-fokhoz | 2025. május 29. - június 9.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 7-14.

Helló NYÁR! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 13-21.

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 21-28.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 22-29.

Helló ISZTAMBUL! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. június 25. - július 4.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. szeptember 6-15.

Helló PORTUGÁLIA! MSC Musica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. szeptember 12-23.

Helló GÖRÖGORSZÁG! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. szeptember 13-20.

Helló ISZTAMBUL! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. szeptember 14-23.

Helló FÖLDKÖZI-TENGER! MSC World Europa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. szeptember 20-28.

Helló TUNÉZIA! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. október 18-26.

Helló ISZTAMBUL! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. október 20-29.

MSC ITALCSOMAGOK

MSC WI-FI ÉS INTERNET CSOMAGOK

bottom of page